LOCATIE

Stuijvenburchstraat 52 6961 CW Eerbeek


Openingstijden

Di—Do: 12.00 –22:00 Vr—Za: 12.00 –23:00 Zondag: 12.00 –22:00

mobile logo

Arrangementen

Hiernaast vindt u al onze arrangementen.

Geachte gast,

Wat zijn wij ontzettend blij dat wij u per 1 juni a.s. weer mogen ontvangen. Wij kijken er enorm naar uit!

Hierbij informeren wij u graag over onze heropening:

Reserveren voor een tafel binnen is verplicht. Er mogen binnen maximaal 30 gasten tegelijkertijd verblijven. Twee personen mogen binnen 1,5m met elkaar aan tafel en gezelschappen uit één huishouden ook. Tafels staan in ons restaurant op minimaal 1,5m van elkaar.  Reserveren voor een tafel op het terras is helaas niet mogelijk. Wel kunt u bij aankomst alsnog plaats nemen op het terras, o.b.v. beschikbaarheid. Indien u hier voor kiest, vervalt op dat moment uw tafel binnen.

– Op het terras is het niet mogelijk om te reserveren. Wij verzoeken u daar bij de ingang te wachten en 1,5m afstand in acht te nemen. Wij helpen u graag verder om u aan een schone tafel plaats te laten nemen. Twee personen mogen binnen 1,5m met elkaar aan tafel en gezelschappen uit één huishouden ook. Tafels staan op ons terras op minimaal 1,5m van elkaar.

– Wij nemen alleen tafels aan voor twee personen of gezelschappen uit één huishouden.

– Indien u klachten hebt zoals verkoudheid, hoesten, niezen, koorts, griepachtige klachten of benauwdheid verzoeken wij u ons restaurant niet te bezoeken of uw reservering te annuleren.

– Indien iemand in uw huishouden één van bovenstaande klachten heeft, verzoeken wij u ons restaurant niet te bezoeken of uw reservering te annuleren.

– Bij binnenkomst graag uw handen desinfecteren, wij hebben hier middelen voor.

– Bij aanvang van uw bezoek zijn wij verplicht een controlegesprek te houden om eventuele risico’s uit te sluiten.

Uiteraard zullen wij ons ook aan alle maatregelen houden en zetten wij extra schoonmaakmomenten en handelingen in voor een veilig verblijf in onze zaak.

Wij danken u voor uw medewerking, blijf gezond!

Met gastvrije groet,
Team De Tijd | eten & drinken