LOCATIE

Stuijvenburchstraat 52 6961 CW Eerbeek


Openingstijden

Di—Do: 12.00 –22:00 Vr—Za: 12.00 –23:00 Zondag: 12.00 –22:00

mobile logo

Arrangementen

Hiernaast vindt u al onze arrangementen.

05-06-2021

Geachte gast,

Wat zijn wij ontzettend blij dat wij u weer mogen ontvangen op ons terras én binnen. Wij keken hier enorm naar uit!

Hierbij informeren wij u graag over onze coronamaatregelen:

Reserveren voor een tafel is verplicht, dit kan ook ter plaatse ‘aan de deur’, maar om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u dit telefonisch of per mail van tevoren te doen. Er mogen zowel binnen als buiten maximaal 50 gasten aanwezig zijn, met maximaal 4 personen per tafel of één huishouden. Wij houden een tafel 15 minuten voor u vast, daarna wordt deze opnieuw vergeven.

– Indien u klachten hebt zoals verkoudheid, hoesten, niezen, koorts, griepachtige klachten of benauwdheid verzoeken wij u om ons niet te bezoeken of uw reservering te annuleren.

– Bij binnenkomst graag uw handen desinfecteren, wij hebben hier middelen voor. Tevens vragen wij u om uw persoonlijke gegevens achter te laten t.b.v. het bron- en contactonderzoek. Dit kan middels een QR code registratie of formulier.

– Binnen is het dragen van een mondkapje verplicht.

– Bij aanvang van uw bezoek zijn wij verplicht een controle gesprek te houden om eventuele risico’s uit te sluiten, dit gebeurt middels de QR code of formulier.

Uiteraard zullen wij ons ook aan alle maatregelen houden en zetten wij extra schoonmaakmomenten en handelingen in voor een veilig verblijf op ons terras.

Wij danken u voor uw medewerking, blijf gezond!

Met gastvrije groet,
Team De Tijd | eten & drinken